Параграф22 Weekly

§22 Новини

В ЦСКА хванаха "врага с партиен билет"

Ясни са вече хората, които бяха определени като "злосторници" и "лъжци" от ръководството и които бяха заплашени със съдебни действия.


Според информации от днешната преса, шефовете са завели искове срещу бившия адвокат на клуба Радостин Василев и специалиста по спортно право Георги Градев.


Двамата работеха в тясно сътрудничество и спечелиха не едно и две дела, с които беше спасяван нееднократно лицензът на "червените" в последните години.


Сега спорът с тях е за 90 хил. лв. от трансфера на Александър Тонев от Лех Познан в Астън Вила. Сумата се полага като "вноска солидарност" за изграждането на играча.


От ЦСКА твърдят, че парите са преведени неправомерно по сметките на двамата. Те имали да взимат средства от старото ръководство и затова удържали тази сума. "Червените" обаче твърдят, че това се е случило без тяхното позволение. Затова сега спорът се пренася в съда.


Василев и Градев нееднократно критикуваха ръководството и вадят кирливите му ризи пред обществеността. От своя страна те също съдят сегашните шефове за клевети по техен адрес.

Facebook logo
Бъдете с нас и във