Параграф22 Daily

§22 Новини

Властта сменя и директора на Агенцията по вписванията

Директор на агенцията сега е Габриела Козарева и тя ще бъде сменена с предложение на министъра на правосъдието."Настоящият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията ще бъде сменен", каза пред журналисти премиерът Стефан Янев.

Премиерът, заедно с министри на кабинета, дадоха отчет за първия месец от работата на служебното правителство. "Българските граждани заслужават да се демонстрира ново начало на политическо говорене и на действие, което да им вдъхне увереност, че нещата са преди всичко в техните ръце", каза Янев. "Наясно съм, че с управление от два месеца няма да променим държавата. Искаме да покажем, че това е едно добро начало - силата е в хората и техните представители, които ще влязат в следващото Народно събрание. Със законодателни промени може да се върне държавността и да се спре със беззаконието и безнаказаността", допълни премиерът.

"За работата на инспекторатите на отделните ведомства ще се произнесат министрите, но като обща картина има претенция за тяхната работа. По част от проблемите обаче се работи", каза Стефан Янев. "Разбира се, претенции всеки може да има, но от резултатите ще дадем оценка за тяхната работа", добави той.

Facebook logo
Бъдете с нас и във