Параграф22 Daily

§22 Новини

Връчиха дипломите на задочно завършилите Академията на МВР

Знанията, които сте получили в Академията на МВР ще ви помогнат да намирате правилни решения в критични ситуации. Бъдете креативни и полезни в своята професионална сфера, така главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров поздрави задочно завършилите магистърски и бакалавърски програми в АМВР, випуск 2017-2021 година. В словото си той подчерта, че днес обществото и държавата се нуждаят от образовани, мислещи, креативни и инициативни млади хора с модерно мислене и визия, но също така - критични, аналитични и идейни лидери.

Ректорът на Академията ст. комисар доц. д-р Руси Янев връчи дипломите на завършилите задочници с пожеланието да не спират да се усъвършенстват, мечтаят дръзко и още по-дръзко да действат, за да реализират своите цели.

Днес дипломите си получиха 58 студенти, придобили образователно квалификационна степен  „бакалавър“ и „магистър“ по специалностите „Публична администрация“, „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, „Психологично подпомагане на оперативно-издирвателната дейност“, „Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред“ и „Защита на националната сигурност“.

Тържеството уважиха директорите на ГДБОП и ГДНП – главните комисари Калин Стоянов и Венцислав Кирчев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във