Параграф22 Weekly

§22 Новини

Върви най-пълно разследване за убийството на Николай Радев - Отвертката

Зам.-административният ръководител на Окръжна прокуратура в Кюстендил не коментира произнасянето на Софийския апелативен съд, относно промяната на наложената най-тежка мярка за неотклонение за задържаните тримата мъже, обвинени в убийството на Николай Радев - Отвертката от Дупница.


Пред журналисти прокурор Камелия Стефанова заяви, че делото не е получено в Окръжна прокуратура. Най-късно в началото на следващата седмица делото ще бъде върнато в Кюстендил, когато прокуратурата ще може да се запознае с мотивите на съда. "Работи се изключително активно, извършват се всички нужни действия по разследването. Такива действия започнаха още от самото установяване на извършеното престъпление. Работи се екипно. Назначени са нужните експертизи, но една експертиза изисква време от страна на експертите, които следва да я изготвят, след като коментират всички обстоятелства по делото", каза прокурор Стефанова.


По решение на Софийски апелативен съд обвинените в убийството на Николай Радев - Отвертката са с променени мерки за неотклонение.

Facebook logo
Бъдете с нас и във