Параграф22 Daily

§22 Новини

Възмутен гражданин: Отклоняваха колите за Велинград заради посещението на Борисов

Възмутен гражданин с пост във Фейсбук:Възмутен гражданин публикува остър пост в страницата си във Фейсбук. По думите на Вихрен Матев, пътувайки  към Велинград, е бил отклонен от полицейска кола още при Септември, разкрива Евроком

На него, кактои на стотици други шофьори, пътуващи по маршрута, им било казано да минат през Белмекен и Юндола заради катастрофа. По- късно става ясно, че “катастрофата” е премиерът Борисов, който вчера беше на посещение във Велинград.

Ето го целият текст на поста в световната мрежа:

"Тръгвам днес за Велинград. Още на Септември полицейска кола ме отбива от пътя: "Ако пътувате за Велинград - трябва да заобиколите през Белово и Юндола, защото има катастрофа". Едва вечерта научавам, че въпросната "катастрофа" се нарича Бойко Методиев Борисов, който бил на посещение във Велинград с джипката си и за да не му се мотае някакво си простолюдие пред колата - дал указание да отбиват целия трафик през Юндола и Белово.

Даже не съм възмутен. Потресен съм! Този човек наистина е катастрофа за България! И жалките остатъци от тази катастрофа трябва да бъдат разчистени из корен след месец, по време на парламентарните избори!"

Facebook logo
Бъдете с нас и във