Параграф22 Daily

§22 Новини

XXV Републикански турнир по стрелба „Бинев, Трошанов, Ангелов“

С тържествена церемония днес бе открито 25-ото издание на Републиканския турнир за стрелба с пистолет за служители на МВР, провеждан в памет на загиналите на 3 май 1996 г. при изпълнение на служебния си дълг майор Йордан Бинев, младши лейтенант Красимир Трошанов и младши лейтенант Ангелов Ангелов. Официални гости бяха ректорът на АМВР ст. комисар доц. д-р Иван Видолов, директорът на РДПБЗН-София комисар Георги Иванов, директорът на ДУССД Стилиян Кротнев, генералният секретар на СА – МВР и директор на ЦБПС – МВР Чавдар Атанасов, областният прокурор на София Наталия Николова. Своята признателност и уважение засвидетелстваха също така ръководството на ОДМВР-София, началниците на районни управления и структурни звена, както и служители на областната дирекция. С едноминутно мълчание присъстващите почетоха паметта и саможертвата на тримата доблестни български полицаи, оставили ярка следа с мъжеството и храбростта си, със своята човечност и висок морал.

Тази година в спортната проява, организирана от ОДМВР-София и Спортна асоциация на МВР, участват 14 отбора от структури в системата на вътрешното ведомство и един отбор от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ при Министерство на правосъдието.

Областната дирекция на МВР-София домакинства спортната проява с обновена визия. Дейностите по реновиране са финансирани изцяло с бюджетни средства на министерството и значително подобряват ефективността и функционалността на сградата, създавайки една по-комфортна среда за служителите и посетителите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във