Параграф22 Daily

§22 Новини

За да отговори на Божков, Кирил Домусчиев натопи конкурента си btV и тотото

Във Фейсбук собственикът на Нова Тв Кирил Домусчиев призна за паметната записка на Васил Божков и натопи конкурента си btV.

"Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и необходимата етика в отношенията. Това е видно и в паметната записка. Факт е, че много години преди покупката от мен на Нова, Божков е плащал за реклама и ПР в телевизията значително по-големи суми (първият договор е от 16.07.2012г). Неговият бизнес без реклама е невъзможен. Публичното предоставяне на записката е манипулация и стъпка, която издава бизнес нивото и интелекта на обвиняемия Божков, на което ниво не бих желал да сляза и затова спирам дотук!

Добавям само, че “Нова Броудкастинг груп” ще сезира Комисията за защита на конкуренцията за договора на “БТВ  медия груп” с Български спортен тотализатор (БСТ ).
От предоставена публична информация става ясно, че в контракта е записана изрична клауза за ограничаване правото на тотализатора да преговаря и сключва договор с “Нова Броудкастинг груп”.

Твърдя, че подобни ограничения върху държавна компания (БСТ) от страна на частна (“БТВ  медия груп ”) е недопустимо и скандално! Сега разчитам на компетентното мнение и реакция на отговорните институции в България".

Facebook logo
Бъдете с нас и във