Параграф22 Daily

§22 Новини

Задържаха 4-ма похитители в Кнежа

Полицаи от Кнежа са разкрили отвличане на 35-годишен мъж от Долна Митрополия само часове след извършеното престъпление, съобщи news.bg.


Сигнал за инцидента е подаден от близък на похитения в РУП-Кнежа на 7 май. След скоростно разследване четиримата извършители са задържани - трима от тях са от село Бреница - на 45, 35 и 22 години, и един на 18-години - от село Лазарово.


От проведените оперативни действия е установено, че на 7 май около 10:30 часа на около 400 метра от село Бреница в посока село Глава, четиримата са принудили 28-годишен водач на лек автомобил "Мицубиши" от Долна Митрополия да спре.


Извели от колата спътника му - 35-годишен мъж. Край пътя му нанесли побой, а после насила го качили в багажника на лек автомобил BMW, откарали го в къщата на 45-годишния в село Бреница, където отново му нанесли побой.


Извършителите са задържани за 24 часа. BMW-то е иззето. Похитеният е освидетелстван в КСМД - Плевен. Лекарите са констатирали охлузни рани. Няма опасност за живота му.По първоначална информация отвличането е заради стара вражда и неуредени семейни отношения.


Преди дни между петимата в различно съучастие имало побой по хулигански подбуди в друго населено място.

Facebook logo
Бъдете с нас и във