Параграф22 Daily

§22 Новини

Задържаха контрабандни сексуални стимуланти

Митнически служители от Териториална дирекция „Южна морска“ откриха голямо количество контрабандни сашета сексуален стимулант в лек автомобил. Колата с прикачено ремарке е пристигнала на Митнически пункт Капитан Андреево на  05.06.2021 г. на път от Турция за Германия. Автомобилът, в който пътували водач - български гражданин, и двама негови спътници - турски граждани, е селектиран за щателна митническа проверка. При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците, в ремаркето между обявени вещи са открити и кашони с 1000 кутии с общо 7000 сашета лекарствен  продукт с надписи „KAMAGRA“  - вид сексуален стимулант.

В хода на проверката са открити и 1380 къса /69 кутии/ цигари без български акцизен бандерол, укрити под лявата предна седалка.

Установено е, че недекларираните стоки са собственост на единия от пътниците - турски гражданин. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на лекарствените средства и акцизните стоки в нарушение на Закона за митниците.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във