Параграф22 Daily

§22 Новини

Задържан в затвор германец е заподозрян за изчезването на Маделин МакКан преди 13 години

„Скотланд ярд“ обяви, че има нов заподозрян за изчезването на Маделин Маккан преди 13 години. 43-годишният мъж в момента е в затвора заради други обвинения, но има данни, че той се е намирал в близост до хотела в Прайя де ла Луж, откъдето е изчезнало британчето, съобщават медиите от Острова.

Изчезването на Маделин Маккан е може би един от най-необичайните и заплетени криминални случаи в света. По него са правени редица разследвания през годините, снимани са и документални филми. Тригодишната Маделин изчезва на 3 май 2007 г. от хотелски комплекс в Прайя де ла Луж, Португалия. Момиченцето било оставено от родителите си в хотелската стая да спи вечерта, докато те вечеряли на метри от нея. Маделин обаче изчезва безследно.

Изчезнало преди 7 г. британско момиче може да е станало жертва на сериен насилник на деца. Години наред властите удрят на камък при търсенето на детето главно заради липсата на каквито и да било доказателства. В един момент полицията започва да подозира и родителите на Маделин в това, че са я продали на трафиканти в Португалия – теория, която бива отхвърлена по-късно.

Родителите на Маделин не се отказват от търсенето, което продължава вече 13 години.

Facebook logo
Бъдете с нас и във