Параграф22 Daily

§22 Новини

Заляха с нафта два автомобила на дупнишки бизнесмен, собственик на автоморга

Два автомобила изгоряха снощи в Благоевград, колите са опожарени умишлено. Криминалистите от Първо управление на МВР в Благоевград са открили туба с нафта около колите. Сигналът е подаден в полицията около 21:13 часа. Пламнали са лек автомобил „Мерцедес” и „Крайслер”, паркирани на ул. ”Страцин” в Благоевград. Огънят засегнал предната част на двата автомобила и бързо е погасен от екип на РСПБЗН-Благоевград. Оказало се, че те са собственост на дупнишкия бизнесмен Георги Г., който имал магазини за авточасти и автоморга в Дупница, съобщава "струма.com".

Колите се водят на имената на хора от страната, но били взети от дупничанина за продажба. Нямат застраховки, което отхвърля версията застрахователна измама. Според съседите, дупничанинът живеел в квартала отскоро. Всеки ден пътувал до Дупница на работа и се връщал в Благоевград.

Напоследък палежите на автомобили в областния център се превърнаха в мода на уличната вендета. За няколко месеца бяха опожарени 5 автомобили на бизнесмени от областния център. Работата по изясняване на поредния палеж продължава.
 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във