Параграф22 Daily

§22 Новини

Запалиха дома на таксиджия, напуснал компания на Радослав Керанов

Един от бившите шофьори от компанията на нашумелия напоследък пловдивски „бизнесмен” Радослав Керанов - Хачо Хованесян, проговори пред bTV за закононарушения, на които сам е бил свидетел. Той разказа историята си и в полицията. Според Хованесян, Керанов и негови хора са организирали престъпна група за извършване на престъпления. „Свидетел съм на запалване на автобус, за да източат от застрахователите пари. Един ден Керанов ми нареди да закарам автобуса, който стоеше пред къщата ми в Кричим до един хотел в Гоце Делчев, но бях информиран, че той ще бъде запален”, съобщи бившият таксиджия.

Според него, застраховката е била за 60 000 лева. При друг случай, охраната на Керанов откраднала таксиметров автомобил и го крили в гараж, после възложили на Хованесян да го закара до село в Благоевградско, където вероятно е бил продаден.

„Запалиха кола на жена ,която превозваше пътници до Маноле, но не искаше да работи за Керанов”, продължи разказа си бившия шофьор. Според него, почти всички шофьори са яли бой, ако закъснеят с лизинговата си вноска за автомобилите. Той оприличи случващото се в компанията на Керанов като „връщане на мутренските времена”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във