Параграф22 Daily

§22 Новини

Запалилата се жена е в неспасяемо състояние, според докторите

Приетата в „Пирогов" жена, която се запали пред президентството, е с 90% изгаряния, съобщиха на брифинг на проф. Огнян Хаджийски, началник на Клиниката по изгаряния на „Пирогов".Той потвърди, че жената е на 38 години. Тя се е заляла със запалителна течност, като все още не е ясно какво точно, но той обясни, че мирише на бензин.

Лидия Петрова (името й не е все още официално обявено)  е с изгаряния на дихателната система и е в критично състояние в момента, стана ясно от думите на проф. Хаджийски. Обикновено такова изгаряне е неспасяемо. В момента жената е на командно дишане и е на обезболяващи системи. Въпреки критичното й състояние лекарите продължават борбата за нейния живот. Главата на жената почти е обречена, поясни професорът. Нееднократно при срещата с медиите Огнян Хаджийски заяви, че подобно изгаряне е несъвместимо с живота.

Веднага в „Пирогов" е пристигнал и съпругът на жената. По предварителни данни на лекарите тя е имала някакво психично разстройство, но не е уточнено какво точно е то.
По данни на съпруга й тя се е притеснявало за детето си.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във