Параграф22 Daily

§22 Новини

Затрупаха с боклуци мерцедеса на певеца Градевеца, паркирал неправилно

Мерцедесът на популярния благоевградски изпълнител на македонски песни Димитър Димитров – Градевеца осъмна окичен като коледна елха вчера сутринта. Луксозното возило бе накичено с пълни чанти боклук и заградено с контейнери за отпадъци от възмутени граждани на Благоевград с идеята да му дадат урок, тъй като според тях Митко Градевеца нееднократно паркирал колата си на забранени места.

Това се случило и през изминалата вечер, когато той, прибирайки се у дома, паркирал лекия си автомобил точно пред входа на заложна къща, намираща се на ул. „Даме Груев” в Благоевград, непосредствено срещу жилищната кооперация, където живеят семейство Димитрови, съобщава „Вяра”.

И тъй като на някой това никак не се харесало, решил да го предупреди, като закачи по колата торби, пълни с боклук. Виждайки колата си вчера сутринта, Градевеца останал като гръмнат. Той бил повече от изненадан от случилото се и с възмущение определил деянието на извършителите като гаменско, довериха ни източници.

„На моята кола ли се нагледаха? Всеки си паркира където иска, прави си каквото иска, точно обаче с мерцедеса ми се захванаха. Безобразна работа, някои хора от завист и злоба не могат да живеят. На кого попречи колата там - на никого, нямам думи”, възмутено коментирал Димитър Димитров, допълниха още близки до него. От своя страна обаче благоевградчани са категоричин, че това не е първият път, при който известният певец паркира автомобила си където пожелае. „Не може така, ред трябва да има и да се спазва от всички. Какво като е певец и ресторантьор? Законите са за всички, браво на този, който „украси” колата му”, каза вчера съседка на певеца, която обаче не пожела да каже името си и да бъде снимана.

Митко Градевеца не бе открит от екипа ни за коментар по темата. Той едва ли има нужда от специално представяне. Заведенията и кръчмите, в които е работил, винаги са били пълни с клиенти заради добрата кухня, в която освен традиционни ястия се предлагат и редица пикантни специалитети

Facebook logo
Бъдете с нас и във