Параграф22 Daily

Демерджиев ръчка прокуратурата да свърже аферата "Хемус" с Велико Желев

"При една от проверките на лотовете 5, 7, 8 и 9 на магистрала "Хемус" бе установено, че има авансово плащане за малко над 48 млн. лева за дружеството, за което говорим... Още »
Параграф22 Daily

Близка е екстрадицията на убиеца от дискотека "Соло"

Отдел „Международен“ при Върховна касационна прокуратура (ВКП) поддържа постоянна комуникация с Главната прокуратура на Узбекистан чрез Дирекция „Международно... Още »
Параграф22 Daily

Шефът на "Хидрострой" Велико Желев се сдоби с обвинения

На 24 февруари бизнесменът е направил опит да принуди Б. А. чрез сила и противно на волята му да поеме имуществено задължение чрез подписване на записи на заповеди и... Още »
Параграф22 Daily

Киберкрадци пробиха онлайн банкиране, източиха сметки

Първоначалното действие по разследването започнало след като потребител на онлайн банкиране сигнализирал, че 102 хиляди лева от разплащателната му сметка неправомерно... Още »
Параграф22 Daily

"Гранична полиция" се бори с 40 % ръст на мигрантския натиск

За миналата година са предотвратени над 168 000 опита за незаконно влизане в страната. Още »
Параграф22 Daily

Прокуратурата наблюдава разследването срещу Желев за изнудване

Иззети са веществени доказателства, документи и компютри от обискираните имоти. Георгиев обаче заяви, че престъплението е извършено от трима души, а не само от Велико... Още »
Параграф22 Daily

Велико Желев е все още без обвинения

Полицията обискира офисите до полунощ. По случая е образувана преписка в Първо Районно управление в столицата по сигнал за принуда. Още »
Параграф22 Daily

Разследването срещу шефа на "Хидрострой" Велико Желев набира сила

Снощи полиция претърси офиса му на столичния булевард "Цар Освободител" и къщата на бизнесмена във Варна до вила „Чинка“ в курорт Свети Константин и Елена. Още »
март 2023
ср
чет
пет
съб
нед
пон
вт
29
30
31