Параграф22 Daily
Ивайло Мирчев, ДБ:

КПКОНПИ проверява ректора на УХТ проф. Пламен Моллов за конфликт на интереси

Името на Моллов нашумя, след като наскоро изтече запис, в който предлага на шефа на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) подкуп, за да бъде запазена... Още »
Параграф22 Daily

ВАС връща електронния подпис за изборните документи

Върховните магистрати отменят решение от 2 август 2022 г. на ЦИК, в частта, в която се предвижда документите, с които партиите определят свои членове в районните... Още »
Параграф22 Daily

Огнеборците гасят 34 пожара в цялата страна

309 служители на дирекцията работят в момента на пожарите в цялата страна. 42-ма полицаи, 100 горски служители, около 50 доброволци и 150 единици с техника помагат за... Още »
Параграф22 Daily

Ръст на жалби за закъснели и анулирани самолетни полети

Ако полетът закъснява, след втория час самолетната компания би трябвало да обезпечи храна или ваучери за храна и питиета. Ако времето за изчакване продължи дълго... Още »
Параграф22 Daily

Засега няма да се затваря АМ "Марица" заради пожарите

"Ще продължим да работим днес през деня особено ще ни затрудни фактът и новите пожари, които ще възникнат днес, очаква се горещ и ветровит ден, така че предстои... Още »
Параграф22 Daily

Санитарно-охранителната зона около язовир „Камчия" е ОК, реши ВАС

Заповедта (РД-756 от 7.10.2019 г.) на министъра на околната среда и водите, с която е определена санитарно-охранителната зона около язовир „Камчия" е правилна, отсече... Още »
Параграф22 Daily

Осъдиха условно нападателите на лекарката от спешното в Шумен

Съпругата е осъдена на 1 година лишаване от свобода с тригодишен срок на изпитание, а мъжът й - на 6 месеца също с тригодишен срок на изпитание. Още »
Параграф22 Daily

Глобиха Аdtech-гиганта Criteo с 60 млн.евро заради GDPR

Юристите на компанията не са съгласни с констатациите в доклада на CNIL, както по отношение на основанията, така и относно размера на предложената санкция. Още »
Параграф22 Daily

Полицай застреля бездомник на летище "Шарл де Гол"

Фотограф на АФП, който е бил очевидец на станалото, обясни, че застреляният е размахал предмет, който приличал на нож. Още »
Параграф22 Daily
Цветан Василев:

Пореден шамар за Иван Гешев и прокуратурата

Интерпол установи, че червената бюлетина срещу мен нарушава Всеобщата декларация за правата на човека, както и Конституцията и Правилника на организацията, заяви Василев. Още »
Параграф22 Daily

Почина пребитият от роми 47-годишен мъж от Лом

Горан бе с множество травми и с изваден далак, след като бил бит до смърт с брадва. Още »
Параграф22 Daily

Пожарите в Хасковско затвориха магистрала "Марица"

Единият пожар е до ЖП линията, минаваща покрай Любимец, като той се простира и на територията на общините Свиленград и Харманли. Още »
Параграф22 Daily

Предизборно демократите подпукаха Тръмп, вадят му данъчните декларации

Съдът реши, че Камарата на представителите има широки правомощия да поиска и Министерството на финансите трябва да ѝ предостави данъчните декларации на Доналд Тръмп. Още »
Параграф22 Daily

Хасковска област се бори с пожари с 30-километров фронт

Пожарът край Белица е най-тежък и обхваща голям периметър. Там са съсредоточени и повечето огнеборци. Друга част е насочена към селата Бисер и Черна могила, където... Още »
август 2022
пон
вт
ср
чет
пет
съб
нед
29
30
31