Параграф22 Daily

Пеевски се изправя срещу Блинкен, иска снемане на сакциите по "Магнитски"

Адвокатите на депутата от ДПС са завели дело срещу американския финансов министър Джанет Йелън и държавния секретар Антъни Блинкен, настояват тези санкции да бъдат... Още »
Параграф22 Daily

Синдикатите притиснаха правосъдния министър Зарков, той пусна бонуси за служителите

Средствата ще дойдат от част от одобрените на последното заседание на Министерския съвет допълнителни разходи по бюджета на Министерството на правосъдието за 2022 г. Още »
Параграф22 Daily

Обвиниха 20-годишна за убийството на приятеля й

Обвиняемата нанесла удари с твърди предмети в областта на главата, тялото и крайниците на приятеля си, като го ударила поне шест пъти, после още толкова пъти и с нож. Още »
Параграф22 Daily

Помориец ръга с нож съпрузи, кучето им лаело

Кървавият екшън се разиграл посред бял ден на 11 август на поморийската улица "Княз Борис I", пред очите на десетки туристи. Още »
Параграф22 Daily

Генералният прокурор на САЩ Мерик Гарланд е разрешил обиска на Тръмп

Мерик Гарланд каза, че лично е разрешил обиска и добави, че министерството на правосъдието е призовало съда да публикува заповедта за обиск в хода на разследването... Още »
Параграф22 Daily

Тежки последици за нас, гръмне ли Запорожката АЕЦ

Ръководителя на отдела за математическо моделиране на околната среда в Института по проблеми на математическите машини и системи на Националната академия на науките на... Още »
Параграф22 Daily

МВР-шефът обеща безкомпромисна война с корупцията

От служителите на министерството той поиска да положат усилия, за да бъдат разкрити организаторите на купен и контролиран вот за предстоящите избори. Още »
Параграф22 Daily
Премиерът Гълъб Донев:

Войната по пътищата и честният вот са приоритетите на МВР

Премиерът изрази уважението си и благодарността към всеки един служител от МВР, за когото опазването на живота и сигурността на българските граждани е въпрос на дълг и... Още »
август 2022
пон
вт
ср
чет
пет
съб
нед
29
30
31