Параграф22 Daily

Делото "Семерджиев": четири месеца разследване, 23 тома, 80 свидетели

Няма проблем разпитаните по това дело да станат обвиняеми по разследването за полицейски чадър над 39-годишния мъж, по което прокуратурата също работи, увери... Още »
Параграф22 Daily

Изчезнали са милиарди след срива на криптоборсата FTX

В първото явяване на адвокатите на компанията пред съда тази седмица те са заявили, че голяма част от парите липсват, тъй като са откраднати от профилите и сметките на... Още »
Параграф22 Daily

Служебният МВР-шеф с проект по-тежки санкции за каналджийство

Предлагаме в този законопроект завишаване на наказанията, допълнителни мерки, конфискуване на имущество и глоби в големи размери. Целта му е МВР да бъде подпомогнато в... Още »
Параграф22 Daily

Митничари намериха незаконни пищови в автомобил на "Капитан Андреево"

Митническите служители намерили укрит пистолет със заличен сериен номер и 68 бойни патрона. Още един пистолет бил открит и в куфарл Още »
Параграф22 Daily

Ген. Атанас Атанасов обвини МВР в корупция по границите

За да ги има тези пробойни по границата, това означава, че има корупционни схеми в самото вътрешно министерство, което покровителства тези канали, обясни Атанасов. Още »
Параграф22 Daily

И турчин бе задържан, хванал се на трафикантското хоро

В микробус, управляван от турски водач в Тополовград са открити 20 чужденци, самоопределящи се за сирийци, без документи за самоличност.  Още »
Параграф22 Daily

Окончателно: Георги Семерджиев ще отговаря по пет обвинения

Националното следствие е поискало от дирекция "Вътрешна сигурност" към МВР доклада за полицейски чадър над Семерджиев, заяви заместник-председателят на НСлС Ясен... Още »
Параграф22 Daily

НСО попълва щата си с 33-ма охранители, шофьори и автомонтьори

Кандидатите за служители по охраната преминават през изпит за установяване на ниво на физическата подготовка, психологическо изследване и заключително интервю. Още »
ноември 2022
вт
ср
чет
пет
съб
нед
пон
29
30