Параграф22 Daily

Migration

Спипаха Джуджето на кафе докато е уж под домашен арест

Полицията арестува скандалния ресторантьор от Сандански Георги Златинов- Джуджето, който - заради побой над бившата му приятелка, има наложена мярка за неотклонение "домашен арест". Преди два дни обаче Джуджето е арестуван докато пиел кафе с приятел в едно от местните заведения, пише struma.com.

След като наруши домашния арест, мярката за неотклонение на Златинов ще бъде преразгледана. Прокуратурата ще поиска от съда налагането на най-тежката мярка - "задържане под стража". Златинов нашумя скандално преди време, когато бе арестуван за насилие срещу служителката в отдел "Евроинтеграция" на община Струмяни Станислава Тачева, която е бивша негова приятелка.

На 5 юли 2013 година Джуджето нахълтал в дома на Тачева, за да й потърси сметка, защо иска да се разделят. Жената намерила някакво обяснение, което вбесило Джуджето и той започнал да я бие. След това хванал Станислава за косата, издърпал я на терасата, която е на 4-ия етаж, вдигнал я на перилата с думите: "Скачай и се самоубивай!". Незнайно как младата жена намерила сили, отскубнала се от Джуджето и се спуснала по улука на кооперацията, в която живее. Станислава влязла посред нощ в апартамента на съседи, които извикали полиция.

Вчера сутринта Георги Златинов е задържан с прокурорско разпореждане за 72 часа в ареста на полицията в Сандански, след като е бил открит във фамилната вила в зоната за отдих над Сандански - Попина лъка. Срещу него е образувано бързо производство. 

Г. Златинов-Джуджето е собственик на заведение за бързо хранене на ул. „Воден” в Сандански. Преди близо година официално се е развел със съпругата си адвокат Люси Златинова, от която има две деца.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във