Параграф22 Daily

Общество и политика

Изтече нов аудиозапис, за който се твърди, че е с гласа на Борисов

Пореден аудиозапис с глас, наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, бе разпространен днес в интернет пространството. Той е качен на аудиоплатформата soundcloud.

Твърди се, че това е телефонен разговор между Борисов и вицепремиера Томислав Дончев. Както в предишните аудиофайлове, така и в този разговор, се чува ясно само единият глас.

Записът е с продължителност 4:36 минути, като почти през цялото време се чува ядосан тон на монолог, който прераства в коментари за поведението на президента "летеца" Румен Радев, за лявата опозицията и как се управлява у нас.

 "Сто пъти казах, крепим фронта до евроизборите" се чува още от аудиото. От това става ясно, че телефонният разговор най-вероятно се провежда преди самите избори в края на 2018 г. - началото на 2019 г. и по време на протестите срещу цените на горивата през есента на 2018 г., преминали с блокади на магистралите на няколко пъти - "С S - класа начело на протеста... който е беден, се вози с градския транспорт".

Автентичността на разговора не е потвърдена. Чак в края на записа се чува другият глас, не се разбира обаче какво отговаря.

Facebook logo
Бъдете с нас и във