Параграф22 Daily

Общество и политика

Полицай се застреля в Козлодуй

48-годишният полицай П. Н. се е прострелял в главата, вследствие на което е починал, съобщават от полицията. Трагедията се е разиграла в Козлодуй, пред жилищния блок, в който живее той.

Мъжът бил открит с огнестрелна рана в главата в личния си автомобил към 23 часа снощи. Пристигналите на място спешни медици установили, че полицаят все още има пулс и го вдигнали за болницата във Враца. По пътя обаче мъжът починал.

Установено е, че  48-годишният П. Н. Г.  имал здравословни проблеми. Той работил като полицай в АЕЦ „Козлодуй“. Негови колеги коментират, че в последно време бил умислен, необщителен и видимо депресиран. Те неведнъж го питали дали има някакъв проблем и как могат да му помогнат, но той отказвал.

Мъжът има дете на около 20 години от първи брак, разтрогването на който преживял много трудно. От втората си връзка с М. Г. има още едно по-малко дете.

Преди да сложи край на живота си 48-годишният полицай оставил предсмъртно писмо, адресирано до неговата съпруга. В телефона си пък бил написал, че не иска да бъде в тежест на своите близки.

В момента в полицията в Козлодуй текат разпити, а по случая вече има образувано досъдебно производство.

Facebook logo
Бъдете с нас и във